Şehit Umut Sakaroğlu İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarını tanıyan, onları korumayı kendine ilke edinen, Yurdunu seven, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan,değişim ve gelişime açık Toplumsal,kültürel ve sportif etkinliklerde başarılı,Kendine güvenen,katılımcı,sorgulayan,etkili,Bilgi çağının gereklerine uyan yaratıcı ve üretken,Hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik sayan,yaşam boyu eğitim ve gelişme sürecine katkıda bulunmayı görev edinmiş,Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan gelişmiş öğrenciler yetiştiren Eğitim öğretim ortamları ve yetiştirdiği öğrencilerin nitelikleri ile Ülkemiz ve uluslararası düzeyde model olan bir kurum olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimize; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, Bilgili, becerikli,öz güvenli olmaları, Çevresiile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, Liderlik özelliklerinin yanı sıra,işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları, Haklarını kullanmayı ve başkalrının haklarına saygı duymayı öğrenmeleri, Bir doğa dostu olarak çevreyi her durumda koruma bilincini kazanmaları, Düşünsel,duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri sevgi ve iletişimişn destaklediği gerçek bir öğrenme ortamı sunmaktayız.

Başarılar:

Saatler: Sabah : 08.00-11.50 Öğle : 12.10-16.00
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS
Sportif Etkinlikler: FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (326) 641-7014

WEB - https://sehitumutsakarogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAAĞAÇ ŞARKONAK MAH. 457. SK. NO 2/3 ARSUZ / HATAY

Yerleşim Yeri - KARAAĞAÇ BELEDİYE BİNASININ YANI (Eski Bina)

Adres - KARAAĞAÇ ŞARKONAK MAH. 457. SK. NO 2/3 ARSUZ / HATAY

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL´e Uzaklık : 65 Km, İLÇE´ye Uzaklık : 28 Km.